Rij-Ster
Rij-Ster is een rijschool voor Wijchen en omgeving, nieuw, jong en enthousiast.

De website is te vinden op: http://www.rij-ster.nl.
Tingels CMS
Om er voor te zorgen dat de websites makkelijk te bewerken zijn door de klant zelf, heb ik een eigen Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld.

Met behulp van dit CMS kunnen alle teksten en afbeeldingen op de website worden veranderd of zelf nieuwe tekst en afbeeldingen toevoegen.
Voor Jeppetorp Vakantiehuis is er ook een functie in gemaakt om de boekingen in de agenda te verwerken.
Tingels.nl Portfolio 3.0
Ik vond het weer tijd voor een nieuwe website. De wit met rode kleur is vervangen door zwart en oranje.

Naast wat grafische aanpassingen, is voornamelijk de code wat opgeschoond en zijn er een aantal nieuwe technieken gebruikt.

Als laatste heb ik ook alle "Lorem ipsum" tekst vervangen met echte informatie.
Tingels CMS
Om er voor te zorgen dat de websites makkelijk te bewerken zijn door de klant zelf, heb ik een eigen Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld.

Met behulp van dit CMS kunnen alle teksten en afbeeldingen op de website worden veranderd of zelf nieuwe tekst en afbeeldingen toevoegen.
Voor Jeppetorp Vakantiehuis is er ook een functie in gemaakt om de boekingen in de agenda te verwerken.
Jeppetorp Vakantiehuis 2.0
Een aantal jaren geleden heb ik de eerste website gemaakt voor dit vakantiehuis in Zweden. Tegenwoordig zijn de technieken veranderd en is mijn kennis van webdevelopment vergroot.

Daarnaast zaten er een aantal schoonheidsfoutjes in het design en de code van de website. Zo was de kalender altijd in het Engels, teksten niet overal netjes uitgelijnd en werd de kalender soms tegen de buitenranden van de website aangeduwd.
Ook het wisselen tussen de verschillende talen stuurde je steeds terug naar de index pagina.

Met deze nieuwe website kan je stukken sneller navigeren door de website heen, het design is een stuk strakker en de code achter de website is overzichtelijker opgebouwd en daardoor sneller aan te passen.

Om de website ook aanpasbaar te maken voor de eigenaren, ben ik op dit moment bezig met het ontwikkelen van mijn eigen CMS. Hierin zullen teksten en afbeeldingen op de website aanpasbaar zijn.

Meer informatie over de website zelf is hier te vinden.

De website is te vinden op: http://www.jeppetorpvakantiehuis.nl en http://www.jeppetorpvakantiehuis.com.
Restaurant "La Marmite"
De oude website van La Marmite was ongeveer 5 jaar oud en paste niet meer bij de huisstijl van het restaurant. Omdat ik de afgelopen 8 jaar in de keuken van La Marmite heb gewerkt, is mij gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen die beter aansluit bij de huidige huisstijl.

Het moet een chique uitstraling hebben en de kleur bruin bevatten. Om ervoor te zorgen dat je in een ogenblik kan zien dat het om een restaurant gaat, heb ik ervoor gekozen om een foto van een gedekte tafel te kiezen met glazen erop. Deze foto geeft ook meteen een indruk van de sfeer in het restaurant.

Omdat de menukaart van het restaurant vrij uitgebreid is, wordt er gebruik gemaakt van een dorp down menu. Hier kan je kiezen tussen Voorgerechten, Nagerechten, Lunch, Kindergerechten en Hoofdgerechten. Bij dit laatste krijg je nog een drop down menu om te kiezen uit Vlees-, Vis-, Wild- of Palinggerechten. Als een navigatieknop een drop down menu bevat, wordt dit aangegeven met een pijl (∇ of ▷).

De website is te vinden op: http://www.lamarmite.nl.
Tingels.nl Portfolio 2.0
Mijn portfolio website was al een tijd online en ik vond het tijd voor een nieuwe website. Omdat ik op dat moment bezig was met het kijken van de tv serie True Blood, leek het me leuk om de website in die stijl te doen.

In de header zijn bloedspatten te zien en de kleur rood is verder doorgetrokken in het design van de website.
WeitjeRock
Een aantal vrienden van mij hebben en stichting opgericht (Stichting WeitjeRock) om het oude muziek festival WeitjeRock opnieuw op te zetten.
Zij hebben mij gevraagd om hier een website voor te ontwikkelen.

De kleur groen moest terug komen op de website en het moest een simpele maar professionele website zijn. Verder dan dat mocht ik mezelf laten gaan.

Omdat WeitjeRock veel nieuws verspreid via de sociale netwerken Twitter en Facebook, heb ik ervoor gekozen om een Twitter-feed op de website te plaatsen. Ook is het mogelijk om te zien of je vrienden dit festival leuk vinden op Facebook en kan je zelf ook makkelijk het festival "liken".

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een admin-paneel voor deze website. Dit paneel maakt het mogelijk voor Stichting WeitjeRock om zelf de volledige website aan te passen naar hoe ze het zelf willen, zoals nieuws berichten plaatsen, sponsors toevoegen, foto galerijen maken, enz.

De website is te vinden op: http://www.weitjerock.com.
Tingels.nl Portfolio
Na het maken van een aantal websites en andere projecten voor onderandere school, leek het mij tijd om een eigen portfolio website te maken waarop ik mijn werk kan laten zien. Daarom heb ik deze website ontwikkeld.

Bovenaan de website is de header te vinden met daaronder het menu. De menu koppen zijn: Home, Websites, Video's, Andere projecten en Contact.
Daaronder is aan de linkerkant een slider met afbeeldingen die je door verwijzen naar de door mij gemaakte video's. Hieronder is informatie over mij te vinden.
Aan de linkerkant worden mijn laatste 3 ontwikkelde websites weergegeven, de laatste 3 projecten waar ik aan gewerkt heb en links naar mijn social media.
Jeppetorp Vakantiehuis
Deze website is gebouwd voor een vakantiehuis in Bergslagen, Zweden. Via de website is het mogelijk om dit vakantiehuis te huren.

Op de website zelf zijn foto's te vinden van het huis, het interieur wordt uitgebreid weergegeven door middel van een plattegrond en tekst. Ook is er informatie te vinden over de omgeving.

De kalender op de website laat je zien wanneer het vakantiehuis is geboekt en wanneer deze nog beschikbaar is. Oranje geeft aan dat het huis geboekt is, wit betekend dat je op die datum nog kan reserveren.

De kalender is via het admin-paneel dat ik ontwikkeld heb gemakkelijk aan te passen. Via dit paneel is er aan te geven wie wanneer geboekt heeft en dit wordt dan automatisch aangegeven op de kalender. Het verwijderen van boekingen is ook mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om nieuwe foto's te uploaden op de website.

Omdat het vakantiehuis in Zweden ligt, is er gekozen om de website in verschillende talen aan te bieden: Nederlands, Engels en Zweeds.

De website is te vinden op: http://www.jeppetorpvakantiehuis.nl en http://www.jeppetorpvakantiehuis.com.
Very Interesting Gift SC
In 2007 moest een vriend met zijn projectgroep een product verkopen aan bedrijven en instellingen en particulieren. Hierbij hadden ze ook aandeelhouders.

Voor deze drie partijen moest er ook een aparte versie van de website gemaakt worden. Op de index kan je daarom ook kiezen welke van de drie websites je wilt bezoeken.

Om duidelijk onderscheid te zien in de verschillende delen, heb ik voor de Particulieren de standaard kleur blauw aan gehouden. Voor Bedrijven en Instellingen is er gekozen voor groen. Op de Aandeelhouders site is het blauw en groen vervangen door een lichter blauw.

De website is te vinden op: http://www.v-i-g.nl.
The 3 Lords Clan
Medal of Honor is een spel dat ik vroeger veel gespeeld heb. Medal of Honor: Allied Assault speelde ik dan ook met mijn vrienden. Toen Call of Duty uitkwam, hebben we deze ook snel opgepakt en besloten we een eigen clan op te richten om daarmee op Clanbase te gaan spelen.

Natuurlijk hoort hier ook een website bij. Jammer genoeg heb ik niet meer de hele website, maar nog wel een screenshot van het design van de website.
Links stond het nieuws, in het midden waren de laatst gespeelde matches te vinden en rechts staan de sponsors.

Het logo is later nog wat aangepast en is hieronder te zien.De website is helaas niet meer online.
Photoshop/Dreamweaver Opdracht
In het eerste jaar van mijn opleiding kregen we de opdracht om een website te maken. Hiervoor moesten we gebruik maken van Dreamweaver.

Daarnaast moesten we ook een opdracht in Photoshop maken. We moesten een persoon netjes uitknippen van een achtergrond en in een nieuwe omgeving plaatsen.
Ik heb ervoor gekozen om een vrouw uit te knippen en haar op een planeet te plaatsten met lightsabers in haar handen.

Voor de website kreeg ik een 9 en voor de Photoshop opdracht een 8.

De website is hier te vinden.